top of page

Referenssi: DM Print Oy

DM Print Oy vuonna 2007 perustettu digipainoyritys Jyväskylän keskustassa. Toiminta-ajatuksena on nopea henkilökohtainen palvelu. DM Print tarjoaa erityisesti digitaalisia painopalveluita ja pienetkin tuotantosarjat valmistuvat vauhdikkaasti ja kustannustehokkaasti. DM Printin keskeistä osaamista ovat myymälämainosmateriaalien ja kampanjamateriaalien tuottaminen. Suosittuja tulostettavia töitä ovat esitteet, käyntikortit, kutsukortit, julisteet, sekä erilaiset tarrat.


Lähtötilanne

DM Print Oy:n tavoitteena oli uudistaa olemassa olevia tuotantojärjestelmiä uudella kustannustehokkaalla tuotantotulostusjärjestelmällä. Tuotantomääräksi arvioitiin muutamia kymmeniä tuhansia nelivärisiä painopintoja kuukaudessa. Uudelta järjestelmältä odotettiin monipuolisuutta ja mahdollisuutta tulostaa laajalle materiaalivalikoimalle, mahdollistaen painopalvelujen laajentamisen.


Tuotantojärjestelmäkumppanin valinnassa DM Print Oy korosti laatua ja hyvää palvelua, ja huollon palvelutaso järjestelmän ylläpitämisessä oli erittäin keskeinen kriteeri.


Ratkaisu

Keväällä 2015 DM Printin uudeksi tuotantojärjestelmäksi asennettiin Konica Minoltan bizhub PRESS C1070P -värituotantojärjestelmä, valmistajan omalla Hikari-tulostinpalvelimella. Valittu tuotantojärjestelmäratkaisu on lunastanut kaikki odotukset - erityisen tyytyväisiä on oltu laitteen toiminnallisuuteen ja Konica Minoltan huoltopalveluun.


Uusi järjestelmä on mahdollistanut myös kirjekuorien ja bannereiden painatukset, ja nämä ovat olleet erittäin hyvä lisä tuotantovalikoimaan: Hyötynä ja asiakkaalle kustannusten ja ajan säästönä se, että tätä tuotantoa ei enää tarvitse teettää alihankintana.


”Konica Minoltan oma Hikari-palvelinratkaisu on osoittautunut tehokkaaksi ja nopeuttanut työnkulkuja. Järjestelmän säätöjen tekeminen sekä työjonon hallinta yhdestä näytöstä on koettu selkeäksi parannukseksi aiempaan. Töiden läpimeno on parantunut ja nopeutunut kokonaisuudessaan”, kertoo toimitusjohtaja Markku Lamberg.


”Uuden bizhub PRESS C1070P -tuotantojärjestelmän hinta-laatusuhde on kohdallaan. Konica Minolta erottui muista tarjoajista myös suhtautumisellaan pienen yrityksen tarpeisiin - jos tullaan tarjoamaan palveluita, niin pitää pystyä osoittamaan, että ollaan myös saavutettavissa. Tässä kokonaisuudessa Konica Minolta voitti ylivoimaisesti”, päättää toimitusjohtaja Lamberg.

Comments


bottom of page