top of page
Image by eberhard 🖐 grossgasteiger

Yritys

Vain tyytyväiset asiakkaat takaavat jatkuvan kehittymisen ja kasvun. 

Smartdata Oy:n perustaja Marko Ruuskanen on työskennellyt monitoimilaitteiden parissa jo vuodesta -96. Hän työskenteli Konica Minoltan monitoimilaitteiden myynnissä Keski-Suomessa vuoteen 2003 asti.

Yrittäjäksi monitoimilaitteiden pariin Marko lähti vuonna 2003. Halu tehdä asioita uudella tavalla ja palvella asiakkaita monipuolisemmin syntyi kuitenkin muutaman vuoden aikana. Vuonna 2008, kun Konica Minoltalta pyydettiin Markoa töihin, hän päätti perustaa yrityksen, joka tarjoaa Konica Minoltan laitteita sekä EFG:n toimistokalusteita.


2008 perustettua Toimistosavotta Oy:tä lähdettiin kasvattamaan rohkeasti. Ensimmäiset toimintavuodet olivat kuitenkin erittäin haastavia maailmanlaajuisen finanssikriisin ja talouden taantuman takia. Monesti oltiin jo konkurssin partaalla, mutta vaikeuksien yli taisteltiin ja lopulta saatiin pää pinnalle.


Vuonna 2021 saatiin pitkään toimistokalusteiden parissa työskennellyt Ville Karttunen osakkaaksi Toimistosavotalle. Yhdessä tehty päätös eriyttää monitoimilaite- sekä toimistokalusteliiketoiminta toisistaan erillisiksi yhtiöiksi konkretisoitui ja Smartdata Oy perustettiin. Monitoimilaitteiden ja tulostimien huoltosopimuskanta siirtyi Smartdata Oy:lle 1.1.2022.

Smartdata Oy:llä on pitkä kokemus Konica Minoltan laitteista. Alihankintaverkosto on laaja ja tänään toimimme Jyväskylässä, Mikkelissa ja Savonlinnassa. Laitteiden huolto toteutetaan Konica Minoltan kouluttamien henkilöiden toimesta.


On hyvin vaikea keksiä tarvetta mihin meillä ei olisi ratkaisua. Sloganimme onkin: Vain tyytyväiset asiakkaat takaavat jatkuvan kehittymisen ja kasvun. Smartdata Oy ja Toimistosavotta Oy tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä, joten yritykset saavat apua toimiston kalustamiseen ja monitoimilaitteisiin jatkossakin tutuilta yrittäjiltä!
 

Marko Ruuskanen.jpg

Marko Ruuskanen
yrittäjä

Puh. 040 411 4703

S-posti: marko.ruuskanen@smartdata.fi

1996-2003

Konica Minoltan laitteiden myynti ja markkinointi
Keski-Suomessa.

2003-2007

Marko perusti ensimmäisen yrityksensä.

2008-

Toimistosavotta Oy perustettiin.

2021

Eriytettiin toimistokaluste- ja monitoimilaiteliiketoiminnot.Smartdata Oy perustettiin 

bottom of page