top of page
Konica Minolta.jpg

Ammattitulostus

Meiltä saat innovatiivisia ratkaisuja ja ammattilaisten näkemyksiä alan tulevaisuudesta, jotta voit laajentaa liiketoimintaasi ja varmistaa yrityksesi menestyksen myös tulevaisuudessa.

Saavuta tavoitteesi nopeasti ja  tehokkaasti

Digitalisaatio on mullistanut painotalojen, omatarvepainojen ja teollisen painamisen liiketoimintamallit. Konica Minolta tarjoaa yli vuosikymmenen mittaisella kokemuksellaan ammattitaitoa sekä laajan valikoiman innovatiivisia ammattitulostuksen ratkaisuja, jotta voitte menestyä nopeasti muuttuvalla toimialalla ja laajentaa liiketoimintaanne.

Konica Minoltan ammattitulostusratkaisut mahdollistavat sen, että voitte tulostaa nopeammin, tarjota yksilöllisiä tuotteita kilpailukykyisin kustannuksin ja pystytte vastaamaan markkinoiden haastaviin tarpeisiin.
 

Digitaaliset arkkipainokoneet

Konica Minoltan Accurio-ratkaisut ovat tulevaisuuden sijoitus sillä ne on rakennettu edistämään liiketoimintaasi tänään ja erottumaan kilpaillijoista huomenna. Ratkaisujemme tärkeimpiä vahvuuksia ja ominaisuuksia ovat rutiininomaisen teknologiakuormituksen poistaminen, ajansäästö ja manuaalisten toimenpiteiden minimoiminen, mikä taas vähentää virheitä ja hukkaa sekä alentaa tuotantokustannuksia.

Etikettien tulostus

AccurioLabel 230 soveltuu erinomaisesti etikettipainoille, jotka haluavat siirtää volyymeja perinteisistä painokoneista digitaalisiin - painosarjojen lyhenemisen, nopeiden toimitusaikataulujen, personoinnin ja versioinnin sekä tarpeeseen tulostamisen myötä. AccurioLabel 230 tarjoaa erinomaisen tuottavuuden, loistavan kuvanlaadun ja yllättävän helppokäyttöisyyden: se soveltuu erinomaisesti laajentumiseen uusille markkinoille ja täydentävään käyttöön nykyisten analogisten painokoneiden kanssa.

Suurkokotulostus ja -skannaus

KIP on yksi maailman johtavista digitaalisten suurkokotulostus- ja skannausratkaisujen toimittajista. KIP tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka vastaa odotuksiin nopeasta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta suurkokotuotannosta.

Ammattitulotusratkaisut
bottom of page