top of page

Tietoturva on aina etusijalla. Suojattu tulostusympäristö Konica Minoltalla:
Monitoimilaitteiden tietoturva

Jokaisessa yrityksessä työntekijät hallitsevat päivittäin suuria tietomääriä, joista suuri osa on luonnollisesti luottamuksellista. Asiakirjoja, henkilötietoja, osoitteita, budjetteja, suunnitelmia, mallikappaleita ja lukemattomia muita materiaaleja tulostetaan, kopioidaan ja skannataan kaiken muotoisissa ja kokoisissa kaupallisissa organisaatioissa joka tunti. Ilman luotettavaa suojausta on suuri riski, että arkaluontoiset tiedot joutuvat vääriin käsiin.


Tämän seuraukset - tulevaisuudensuunnitelmien ja mallikappaleiden kopioiminen ja jakelu kilpailijayrityksiin, henkilötietojen myynti ja budjettien paljastaminen - voivat olla katastrofaalisia.


Turvallisuus on aina etusijalla

Tietoturva on yksi menestyvän ja luotettavan liiketoiminnan tärkeimmistä osa-alueista. Yksi tai kaksi pientä aukkoa yrityksen suojauksessa voivat johtaa luottamuksellisten tietojen paljastumiseen ja maineen tuhoutumiseen alalla. Konica Minolta tarjoaa asiakkailleen erittäin luotettavia vakioratkaisuja sekä turvallisia laitteita, jotka eivät petä. Tietoturvaloukkausten havaitseminen ja torjunta auttavat yrityksiä estämään raha- ja mainevahinkoja sekä yrityksen että yksilön tasolla.Useimmissa Konica Minolta -laitteissa on kiintolevy ja erittäin luotettavat keskusmuistin turvamekanismit, jotka takaavat luottamuksellisten tietojen ja muiden arkaluontoisten yritystietojen suojauksen kaikkina aikoina. Konica Minolta takaa korkeimman turvallisuuden tason ISO 15408 Common Criteria Certification -tietoturvastandardin avulla.

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.


Konica Minolta on kehittänyt bizhub SECURE -ratkaisun, jonka avulla asiakkaat voivat suojata bizhubin sisäisen kiintolevyn tiedot. Konica Minolta selvittää asiakkaidensa erityistarpeet ja määrittää monitoimilaitteen suojausominaisuudet. Näin kaikki monitoimilaitteeseen liittyvät tiedot, asiakirjat ja tiedot pysyvät täysin suojattuina.


Älä erehdy jättämään monitoimilaitteiden turvallisuusuhkia huomioimatta. Jos laitetta käyttävät monet eri käyttäjät (mukaan lukien henkilöstö, vierailijat ja alihankkijat), tietovuodon riski kasvaa. Konica Minolta tarjoaa ratkaisuja, jotka yhdistävät nopean pääsyn kaikkiin laitteen toimintoihin ja mahdollistavat työntekijöiden käyttöoikeuksien hallinnan. Tämä takaa, että vierailijat tai asiattomat henkilöt eivät pääse käsiksi luottamuksellisiin tietoihin. Konica Minoltan järjestelmät ovat aina suojattuja, joustavia ja helppokäyttöisiä, joten voit hallita niitä tehokkaasti. Konica Minoltan avulla tiedät, että otat käyttöön juuri oikeat tietosuojakäytännöt ja voit varmistaa, että monitoimilaitteen tulostustasolla olevat uudet luottamukselliset asiakirjat tai laitteen kiintolevylle tallennetut tiedostot eivät joudu vääriin käsiin. Konica Minoltan kattavilla suojaustoimenpiteillä voit taata asiakirjojen ja tietojen turvallisuuden. Laitteemme on suunniteltu integroitumaan verkkoympäristöihin, joten monitoimilaitteiden on täytettävä tiukat tietoturvastandardit ja mahdolliset turvallisuusaukot suljetaan verkkoliitäntää käyttämällä. Kaiken tämän ansiosta voit hyödyntää Konica Minoltan tarjoamia useita tapoja suojata tietojasi ja rajoittaa luottamuksellisten tietojen käyttöä.

Lataa tästä Konica Minolta bizhub SECURE-esite
konica-minolta-bizhub-SECURE_esite_FI_LOW
.pdf
Download PDF • 3.65MBLataa tästä Konica Minolta Bitdefender-esite
konica-minolta-bitdefender-esite_FI
.pdf
Download PDF • 761KBLisätietoja:
Marko Ruuskanen Smartdata Oy Puh. 040 411 4703 marko.ruuskanen@smartdata.fi

Comments


bottom of page