top of page

Referenssi: Etelä-Savon Energia Oy | ESE Oy

Etelä-Savon Energia tuottaa energiapalveluita Mikkelin seudulla ja työllistää 85 henkilöä. Yhtiö tuottaa kaukolämpöä sekä sähköä, vastaa sähkönsiirrosta ja toimii myös sähköurakoinnin parissa.Kuvassa: Sari Siiskonen


”Vuodesta 2017 lähtien olemme käyttäneet Konica Minoltan Safe Q -tulostuspalveluja kahdessa toimipisteessämme. Syksyllä 2023 kaikki laitteemme päivitettiin. Vanhat laitteet korvattiin uusilla, ja vaihto sujui mutkattomasti ilman ylimääräisiä toimenpiteitä käyttäjiltä.
Päätimme jatkaa yhteistyötä tutun toimittajan kanssa, sillä olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän laitteisiinsa sekä nopeaan ja luotettavaan huoltoon. Meille tärkeää on toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys. Laitteet tekevät itse huoltokutsut ja tilaavat automaattisesti lisää väriainetta tarpeen vaatiessa.
Toimiva turvatulostus on mahdollistanut henkilökohtaisista tulostimista luopumisen. Molemmat toimipisteemme ovat saumattomasti samassa tulostusjärjestelmässä. Olemme olleet tyytyväisiä uusiin, entistäkin paremmin toimiviin tulostimiin ja siihen, että saamme nopeasti apua tarvittaessa.”

-talousjohtaja Sari Siiskonen


Comments


bottom of page