top of page

Konica Minolta saa Euroopassa kaikki kuusi Microsoft Cloud Solutions Partner -tunnustusta


Luotettava kumppani digitaalisessa muuroksessa

Konica Minolta Business Solutions Europe ja sen 21 tytäryhtiötä on saavuttanut kaikki kuusi Microsoft Cloud Solutions Partner -tunnustusta, mikä korostaa sen kattavia valmiuksia kaikilla Microsoftin pilvipalveluratkaisujen osa-alueilla.


Konica Minolta mukautui nopeasti Euroopassa Microsoftin kumppaniohjelman rakenneuudistukseen vuonna 2022. Ohjelman tavoitteena oli nostaa esiin organisaatioita, joilla on todistettua kokemusta ohjata asiakkaita heidän siirtyessä pilviratkaisujen pariin. Yritys varmisti kaikki kuusi saatavilla olevaa Solutions Partner -tunnustusta ja osoitti näin osaamistaan Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure), Modern Work, Security ja Business Applications -aloilla.


Kaikkien kuuden tunnustuksen saaminen on tiimillemme merkittävä virstanpylväs, joka osoittaa asiantuntemuksemme laajuuden ja sitoutumisemme auttaa organisaatioita vauhdittamaan digitaalista muutostaan. Jokainen tunnustus on osoitus tiimimme ahkeruudesta, omistautumisesta jatkuvaan oppimiseen ja yrityksen todistetusta menestyksestä, jolla se on onnistunut tuottamaan erinomaisia tuloksia asiakkaillemme.


Norihisa Takayama

Executive Director DX, Konica Minolta Business Solutions Europe


Microsoft Solutions Partner -tunnustuksen saaminen edellyttää tiukkojen vaatimusten täyttämistä taitojen (tekninen soveltuvuus), suorituskyvyn (asiakkaiden määrä) ja asiakkaiden menestyksen (käyttöönoton tulokset) osalta. "Näiden tunnustusten saaminen on osoitus tiimimme sitoutumisesta huippuosaamiseen", Norihisa Takayama jatkaa.


Nämä merkit toimivat laatumerkkeinä, jotka auttavat asiakkaita tunnistamaan heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat teknologiakumppanit. Asiakkaat, jotka valitsevat Konica Minoltan Euroopassa, voivat odottaa innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja täyden palvelun kumppanilta, jolla on todistettua asiantuntemusta koko Microsoftin pilvipalvelusta.


Julie Sanford

Vice President, GTM, Programs, & Experiences at Microsoft


Konica Minoltan Microsoft 365:een liittyvän hallinnoidun IT-palvelun Workplace Onen lanseerauksen myötä yhtiö vahvistaa edelleen sitoutumistaan digitaaliseen muutokseen. Workplace One on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka tarjoaa hallitun Microsoft 365 -ympäristön, hallitut varmuuskopiointipalvelut, ennakoivan etävalvonnan ja Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönoton, jotka kaikki on suunniteltu yksinkertaistamaan IT-toimintoja ja tarjoamaan asiakkaille saumattoman digitaalisen työympäristökokemuksen.

Comments


bottom of page