top of page
Konica Minolta.jpg

Ammattitulostus

Ratkaisut toimiston hallinnoituihin tulostus- ja skannausympäristöihin sekä työnkulkujen automatisointiin.

Tutustu palkittuihin monitoimilaitteisiin

Organisaatiot vaativat toimistotulostuslaitteiltaan tasaista laatua, luotettavuutta ja korkeinta käytettävyyttä - ja juuri näillä alueilla Konica Minoltan A3 bizhub i-sarja palkittiin Keypoint Intelligence -laboratoriotesteissä.​

Halusimme uudistaa monitoimilaitteiden roolia toimistoissa, ja kehitimme seuraavan sukupolven ratkaisun, joka toimii verkottuneen ympäristösi keskiössä. Se muuttaa työskentelytavan yhdistämällä ihmiset, työympäristöt ja laitteet turvallisesti ja helposti.

Työympäristöt ovat murroksessa. Etätyö lisääntyy ja toimistoista tulee kommunikaatiokeskuksia, joissa tehdään enemmän projektimuotoista työskentelyä. Monitoimilaitteiden avulla dokumenteista tulee digitaalisia ja yleisesti tiedon määrä kasvaa, mikä tekee keskitetystä tiedonhallinnasta ja tiedon saatavuudesta elintärkeää. Samalla tietoturvan merkitys kasvaa entisestään, kun liiketoimintaan liittyvä tieto on keskeisintä ja hakkerointi lisääntyy. Konica Minoltan monitoimilaitteisiin tarjotaan tietoturvaratkaisujen käyttöönottoa palveluna ja uudessa i-sarjassa on mahdollisuus ottaa käyttöön virustorjunta, jolloin yrityksille voidaan tarjota toimialan parhain tietoturva.

Muunna työympäristösi digitaalisesti yhdistetyksi työtilaksi Konica Minoltan Digital Office -ratkaisuilla.

Tervetuloa tulevaisuuden toimistoon

Miltä näyttää tulevaisuuden toimisto? Mitä tarkoittaa älykäs toimisto ja miten monitoimilaite liittyy siihen? Katso video!

Monitoimilaitteet
bottom of page